Media
Laatste 200 Gouden Hart Biljetten uitgereikt!

12 May
Bron: Heel Haarlem Helpt

001-Gouden Hart - Spaarneziekenhuis-LinkedIn-__12-5-2021 15-18-09__RAPfotografieExact 1 jaar na de start van Heel Haarlem Helpt, op de Dag van de Zorg, zijn de laatste 200 Gouden Hart Biljetten overhandigd aan de zorgmedewerkers van het Spaarne Gasthuis. In totaal is het mooie bedrag van € 75.000 gedoneerd door Haarlemmers, fondsen en bedrijven. Op het laatst kwam er een geweldige donatie van € 5000 binnen van het Fonds van Zanten. De totale opbrengst is een prachtig cadeau en steuntje in de rug voor de zorgmedewerkers en een mooie financiële bijdrage voor de aangesloten Haarlemse ondernemers.

Vandaag namen zorgmedewerkers Laura Effendi, Carolien Selhorst, Baukje Hessling, Nico Kromhout en Ivo van Schaik, voorzitter Raad van Bestuur Spaarne Gasthuis, de laatste 200 Gouden Hart Biljetten in ontvangst. Ivo van Schaik: “Wat blijft dit een prachtig initiatief! Zo helpen we elkaar: enerzijds de ondernemers uit Haarlem en anderzijds krijgen onze medewerkers een geweldig steuntje in de rug. Helemaal belangrijk nu de corona drukte in het ziekenhuis aanhoudt.” Zo konden de medewerkers van de afdelingen chirurgie, cardiologie en nucleair blij worden gemaakt. Ivo van Schaik kreeg ook nog een Gouden Hart Biljet in perspex als blijvende herinnering aan de actie Heel Haarlem Helpt. 
 
Doneren was mogelijk tot 1 maart 2021. Aangezien winkels en horeca nog beperkt open zijn is de inlevertermijn verlengd tot 1 september 2021. Stapsgewijs gaan de winkels en horeca open en hopelijk neemt de druk bij de zorgmedewerkers snel af zodat zij het biljet kunnen inwisselen voor iets moois. Zo wordt de actie ook een succes voor de 108 Haarlemse ondernemers.  
 
Petra Kok van PEET CRMS: ‘zorgmedewerkers hebben bij mij hun Gouden Hart Biljet ingeleverd o.a. voor keramiek die speciaal voor hen is gemaakt. Heel tof en fijn om iemand blij te maken met een blijvende herinnering aan deze bijzondere periode. Geweldig ook dat wij als ondernemers ook op deze wijze worden gesteund. Ik hoop nog vele Gouden Hart Biljetten te ontvangen en dat veel collega-ondernemers ook het Haarlems Veertigje tegemoet kunnen zien.’ 

Dit artikel is 578 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar