Media
Eerste Gouden Hart Biljetten voor Haarlemse ziekenhuismedewerkers

18 June
Bron: NH Nieuws

Eerste Gouden Hart Biljetten voor Haarlemse ziekenhuismedewerkers Vier Haarlemse ziekenhuismedewerkers hebben vandaag het eerste Haarlemse 40je gekregen. Dit Gouden Hart Biljet is een donatie van Haarlemmers en bedrijven om de zorg te bedanken voor het harde werken in coronatijd. De biljetten kunnen worden ingeleverd bij Haarlemse winkels en horeca, om zo ook de lokale ondernemers te steunen. 

De donatie-actie 'Heel Haarlem Helpt heeft inmiddels ruim 56 duizend euro opgeleverd en de eerste duizend gouden biljetten ter waarde van 40 euro zijn nu van de pers van Koninklijke Joh. Enschede drukkerij afgerold. De eerste vier ontvangers zijn erg blij met hun kado. Juist ook omdat zij op hun beurt hiermee de lokale winkeliers en horecabedrijven kunnen steunen.
 
"We hebben ongelofelijk veel steun gehad: fruit van de markt, bloemen, eten, pizza's en shirtjes", vertelt Annebeth Goetmakers, kwaliteitsfunctionaris op de Intensive Care van het Spaarne Gasthuis. "Heel veel sportshirtjes, daar werkten we in. Want het was natuurlijk in die pakken heel erg warm."

Lees het hele artikel op de website van NH Nieuws.

Dit artikel is 684 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar