Media
Daphne Sijmonsbergen is genomineerd voor Persoon van 2020 van het Haarlems Dagblad

21 December
Bron: Haarlems Dagblad

Jaarlijks wordt door het Haarlems Dagblad de verkiezing de persoon van het jaar georganiseerd. De actie Heel Haarlem Helpt is in goede aarde gevallen en Daphne Sijmonsbergen is samen met acht anderen genomineerd voor deze verkiezing. Via de website van het Haarlems Dagblad kunt u stemmen. Wij hopen natuurlijk dat u als deelnemer aan Heel Haarlem Helpt ook uw stem uitbrengt op Daphne en daarmee de actie nogmaals mooi onder de aandacht brengt.

Haarlems Dagblad sluit het vreemde coronajaar 2020 op een positieve manier af. Ook dit jaar houdt de krant de Persoon van het Jaar verkiezing.
Wie heeft in 2020 het verschil gemaakt? Wie heeft in stilte of met veel toetsers en bellen goede dingen gedaan?

Lezers kunnen kiezen wie zich in hun ogen het afgelopen jaar het meest heeft onderscheiden.

Om de juiste favoriet te kunnen kiezen, verschijnt er de komende twee weken elke dag een portret met een kandidaat in de krant en op de website van de krant.

Eén van de genomineerden is de initiatiefneemster van onze Heel Haarlem Helpt actie, Daphne Sijmonsbergen:

"De Haarlemse Daphne Sijmonsbergen (48) bedacht een grootschalig initiatief om de zorg en de economie in Haarlem een hart onder de riem te steken. ’De Gouden Hart actie’ heeft bijna 60.000 euro opgeleverd. Daardoor hebben ruim 1.400 medewerkers van het Spaarne Gasthuis een Gouden Hart Biljet van 40 euro ontvangen die zij kunnen uitgeven bij honderd lokale ondernemers."

Lees het artikel op de website of in de pdf.

Dit artikel is 790 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar