Media
Teller Gouden Hart Actie stijgt naar 42.471 euro

10 June
Bron: Haarlems Weekblad

Teller Gouden Hart Actie stijgt naar 42.471 euroDe Gouden Hart Actie leeft in Haarlem, met inmiddels bijna 43.000 euro op de teller kan de actie een succes genoemd worden. Niet alleen particulieren maar ook steeds meer Haarlemse organisaties steunen Heel Haarlem Helpt. De opbrengst van de actie wordt gebruikt om Gouden Hart Biljetten ter waarde van 40 euro aan de Haarlemse zorgverleners te kunnen geven, die ze in kunnen wisselen bij lokale ondernemers. Zo krijgen zorgverleners een bedankje voor hun tomeloze inzet en wordt tegelijk de lokale middenstand gesteund.

De personeelsvereniging van de gemeente Haarlem heeft 8.000 euro gedoneerd en ook het Rabobank Coöperatief Fonds heeft een aanzienlijke donatie toegezegd. Het bestuur van BIZ Binnenstad Haarlem is enthousiast over de actie met een donatie van 5000 euro en de Vrijmetselaarsloge ‘Ad Lucem Et Pace’ heeft haar collecte van juni 2020 bestemd voor Heel Haarlem Helpt. De opbrengst hiervan was 2000 euro. 

Ook een actie van De Wereld van Jansje die per afhaalmaaltijd een euro doneerde en een deel van de opbrengst van Haarlems Hemelse BBQ hebben er aan bijgedragen dat de tussenstand van de teller inmiddels op 42.471 euro staat. Hiermee kunnen 1061 zorgverleners verblijd worden met een Gouden Hart Biljet. 

Lees verder op de website van het Haarlems Weekblad.

Dit artikel is 533 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar