Initiatief
nemers
We stellen ons graag
aan jullie voor!

Heel Haarlem Helpt zorgverleners

 

Initiatiefnemers

 

De Gouden Hart Actie Heel Haarlem Helpt is een initiatief van Daphne, Katinka, Maurice en Herman. Wij zijn trots op Haarlem en beleven veel plezier om hier te wonen, te werken en te verblijven.

Wij zijn enorm dankbaar dat anderen keihard werken om Haarlemmers de medische zorg te geven die zo nodig is. Applaus is een prachtige waardering, maar iets geven waarmee de zorgverlener iets moois voor zichzelf kan kopen of beleven maakt het tastbaar.

Maar wij zijn ook vier vrienden die hopen straks onze vriendschap weer te vieren op de Haarlemse terrassen, samen te shoppen en mensen buiten Haarlem te vertellen hoe mooi en gezellig onze stad is. We hopen dat de kleine ondernemers standhouden en dat de actie, hoe klein misschien ook in omvang, daaraan heeft bijgedragen.

Wij zijn blij met alle steun die wij hebben ontvangen van Ilse, Frank, Paul, Floyd en Jaap die zich belangeloos hebben ingezet op het gebied van communicatie, financiën, grafische vormgeving en bouw en beheer van de website.

De Commissie van toezicht controleert de financiën van het stichtingsbestuur en staat hen bij met advies. De commissie bestaat uit:

Mirjam Nouwen, voorzitter J.C. Ruigrok Stichting
Gelmer Leibbrandt, CEO Koninklijke Joh. Enschedé
Ivo van Schaik, voorzitter raad van bestuur Spaarne Gasthuis

Algemene informatie:
info@heelhaarlemhelpt.nl

Informatie voor ondernemers:
ondernemers@heelhaarlemhelpt.nl

Sociale media:
socialemedia@heelhaarlemhelpt.nl

Pers:
Daphne en Herman , 06-463 77 464
pers@heelhaarlemhelpt.nl

Overige gegevens
Kamer van Koophandel: 77875362
IBAN: NL20RABO 0354 0679 31
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring