Media
Nieuwe actie: Ondernemers voor Ondernemers

13 August
Bron: Heel Haarlem Helpt

GoudenHartBiljetDe corona crisis heeft veel ondernemers hard getroffen. Maar er zijn ook ondernemers die weliswaar niet in hun omzet worden getroffen, maar waar wel veel inzet wordt gevraagd van hun medewerkers. Van de ondernemers in de vitale sector wordt verwacht dat zij hun diensten en producten leveren, maar wel onder bijzondere omstandigheden. Vooral voor die ondernemers is de actie ‘Ondernemers voor Ondernemers’ bedoeld. Grote tot middelgrote bedrijven die niet direct getroffen zijn door sluiting of groot omzetverlies vragen wij of zij een Gouden Hart Biljetten willen afnemen voor hun eigen medewerkers. Zo kunnen de ondernemers medewerkers bedanken voor hun extra inzet en geven zij ook een blijk van waardering voor de zorgverleners. De ondernemer betaalt dan minimaal € 60 voor een biljet. Dan kan € 40 vallen binnen de verruimde werkkostenregeling (3% i.p.v. 1,7%) en € 20 is een donatie voor het goede doel. 

Via de website van Heel Haarlem Helpt kan de ondernemer zich aanmelden voor de actie. Het gaat dan om een afname van tussen de 10 en 100 Gouden Hart Biljetten. Voor afwijkende aantallen wordt gevraagd een e-mail te sturen om daar een aparte afspraak voor te maken. Idee achter de actie is dat het extra geld oplevert voor de Haarlemse economie en dat ook de zorgverleners waardering krijgen voor hun werk. Het bevestigt de hechte band die Haarlemse ondernemers hebben met de stad en de mensen die daar werken. 
 
Heel Haarlem Helpt gaat door 
 
Inmiddels staat de teller op meer dan € 57.000 waarmee binnenkort de volgende 500 biljetten kunnen worden uitgereikt. De actie loopt nog enkele maanden door om alle zorgverleners en medewerkers van het Spaarne Gasthuis te voorzien van een Gouden Hart Biljet. Binnenkort worden particulieren enthousiast gemaakt om zelf acties op te starten met als doel geld in te zamelen voor Heel Haarlem Helpt en zal de actie een impuls krijgen om het totale donatiebedrag te verhogen. 

Dit artikel is 506 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar