Media
Heel Haarlem Helpt en Vuurwerkgeldactie slaan handen ineen

10 November
Bron: Haarlems Dagblad

Heel Haarlem Helpt en Vuurwerkgeldactie slaan handen ineenDe initiatiefnemers van Heel Haarlem Helpt slaan de handen ineen met Jeroen Schornagel, de oprichter van de Vuurwerkgeldactie. Die actie is pas sinds kort in de lucht en heeft een bijzonder doel. De Haarlemse Schornagel - actief als fitnessinstructeur - roept mensen op om het geld dat zij normaal aan vuurwerk besteden, dit jaar uit te besteden aan een steuntje in de rug voor zorgmedewerkers.

Mensen die doneren aan de Vuurwerkgeldactie, steunen daarmee ook de Gouden Hart Actie van stichting Heel Haarlem Helpt. Het geld dat Schornagel met zijn actie bijeen brengt, komt op de rekening van de Vrienden van het Spaarne Gasthuis te staan.

Van het bedrag dat begin januari is opgebracht, worden Gouden Hart Biljetten gekocht voor zorgmedewerkers. Werknemers die actief zijn op de afdeling voor de behandeling van vuurwerkslachtoffers, komen voor in de rij wat de ontvangst van de zogenoemde ’Haarlemse veertigjes’ betreft.

De biljetten, die een waarde van 40 euro hebben, kunnen zorgmedewerkers tot en met april besteden bij 108 aangesloten lokale ondernemers.

De Vuurwerkgeldactie is te vinden op doneeractie.nl/doneer-dit-jaar-je-vuurwerkgeld-aan-de-zorg

Lees dit artikel op de website van het Haarlems Dagblad of download de pdf.

Dit artikel is 506 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar