Media
Inlevertermijn Gouden Hart Biljetten verlengd

30 October
Bron: Heel Haarlem Helpt

Het bestuur van Stichting Heel Haarlem Helpt heeft besloten om de inlevertermijn van de Gouden Hart Biljetten te verlengen tot 1 april 2021. De huidige maatregelen waarbij de horeca gesloten is ontneemt de zorgmedewerkers met een Gouden Hart Biljet de gelegenheid deze in te leveren bij een bar of restaurant. Daarbij is de verhoogde werkdruk voor de zorgmedewerkers een reden om hen meer tijd te geven om een keuze te maken waar zij het biljet willen besteden. Oorspronkelijk was de inlevertermijn op 1 december 2020 gesteld. 

Verruimen inlevertermijn biedt kansen voor ‘Ondernemers voor Ondernemers’ voor de kerstdagen 
 
De verruiming biedt ook mogelijkheden voor de actie ‘Ondernemers voor Ondernemers’. Zeker met de komende kerstperiode voor de deur. Ondernemers die hun medewerkers of relaties een Gouden Hart Biljet willen geven als eindejaarsgeschenk kunnen met deze actie zowel de zorgmedewerkers steunen als de Haarlemse ondernemers. Koninklijke Johan Enschedé, Van Berkel Accountants, Olympia Uitzendbureau en Tuin Totaal Hoveniersbedrijf hebben al eerder Gouden Hart Biljetten afgenomen.  
 
Via de website van Heel Haarlem Helpt kan men zich aanmelden voor de actie. Voor een biljet betaalt een ondernemer minimaal € 60 waarmee zij hun eigen medewerkers of relaties op een bijzondere wijze kunnen bedanken voor hun inzet en diensten. De medewerkers kunnen het Gouden Hart Biljet bij één van de 108 aangesloten ondernemers inwisselen voor een mooi geschenk t.w.v. € 40. Idee achter deze actie is dat het extra geld oplevert voor de Haarlemse economie én dat ook de zorgverleners worden bedankt voor hun enorme inzet. Het bevestigt de hechte band die Haarlemse ondernemers hebben met de stad en de mensen die daar werken. 

Dit artikel is 481 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar