Media
Grote donaties van Haarlemse organisaties

10 June
Bron: Heel Haarlem Helpt

Doneer voor Haarlemse zorgverleners – Steun Haarlemse ondernemers Niet alleen particulieren maar ook steeds meer Haarlemse organisaties steunen Heel Haarlem Helpt. Hierdoor zijn er honderden Gouden Hart Biljetten voor de zorgverleners en duizenden euro’s die ten goede komen aan de Haarlemse economie beschikbaar. Zo heeft de personeelsvereniging van de gemeente Haarlem € 8.000 gedoneerd en heeft Rabobank Coöperatief Fonds een aanzienlijke donatie toegezegd. Het bestuur van BIZ Binnenstad Haarlem is enthousiast over de actie met een donatie van € 5000 en de Vrijmetselaarsloge ‘Ad Lucem Et Pace’ heeft haar collecte van juni 2020 bestemd voor Heel Haarlem Helpt, opbrengst € 2000.

Ook de mooie actie van De Wereld van Jansje die per afhaalmaaltijd een euro doneerde voor de Gouden Hart Actie en een deel van de opbrengst van Haarlems Hemelse BBQ hebben bijgedragen aan de tussenstand op de teller van € 42.471. Daarnaast doneerde een aantal ondernemers een flink bedrag en zijn er anonieme donaties tot wel € 500 gedaan. 
 
Ondernemers 
 
Binnenkort worden de eerste Gouden Hart Biljetten uitgereikt aan de zorgverleners van het Spaarne Gasthuis. Inmiddels zijn er bijna 100 ondernemers aangesloten waar de zorgverlener het biljet kan inwisselen. Daarnaast worden ondernemers benaderd die geen grote financiële gevolgen hebben van de crisis met een speciale actie. Zij kunnen hun eigen medewerkers bedanken en daarmee zowel de collega-ondernemers als de zorgverleners steunen. 
  
Gouden Hart Actie: één doneeractie, twee goede doelen!   
Met de Gouden Hart Actie worden zorgverleners in het zonnetje gezet en krijgen ondernemers een steuntje in de rug. Niet alleen met aandacht, maar ook met een gebaar. Van het door Haarlemmers gedoneerde geld ontvangt de zorgverlener een Gouden Hart Biljet. Dit kan worden besteed bij een deelnemende kleine Haarlemse ondernemer. Zo kunnen we heel veel zorgverleners blij maken en krijgt de Haarlemse economie een mooie impuls. Een klein gebaar uit een groot hart met maximaal resultaat!    
 
De kleine Haarlemse ondernemers die door (deels) het sluiten van hun zaak hun omzet fors hebben zien afnemen kunnen zich aanmelden voor de Gouden Hart Actie. Alleen samen helpen we Haarlem de crisis door. Voor ondernemers zijn geen kosten verbonden aan deelname. Ook wordt niet gevraagd om kortingen te geven.    
 
De Gouden Hart Actie Heel Haarlem Helpt start voor alle medewerkers van het Spaarne Gasthuis. Onze ambitie is de actie uit te breiden voor alle andere zorgverleners in Haarlem. Hoe meer Haarlemmers, ondernemers en fondsen doneren, hoe meer zorgverleners we kunnen verrassen.   
De Haarlemmers die zorgverleners en ondernemers ook een hart van goud toedragen worden opgeroepen te doneren. Zo kunnen zoveel mogelijk zorgverleners het welverdiende Gouden Hart Biljet krijgen en helpen we daarmee ook de Haarlemse ondernemers.  

Dit artikel is 1080 keer gelezen.

Alle nieuwsberichten
25 February Aandacht voor elkaar