Haarlemse
ondernemers
Deze ondernemers
accepteren de biljetten

De verregaande maatregelen hebben ook voor Haarlem grote economische gevolgen. Dat geldt ook zeker voor kleine Haarlemse ondernemers. Daar waar Haarlem sterk in is; de leuke kleine winkels, de bijzondere boetiekjes, de gemoedelijke koffiezaakjes, gezellige kapsalons en beautysalons en een bruisende horeca, wordt hard getroffen.

De kleine Haarlemse ondernemers die door (deels) het sluiten van hun zaken hun omzet zwaar zien afnemen kunnen zich aanmelden voor de Gouden Hart Actie. Door het besteden van de Gouden Hart Biljetten bij deze Haarlemse ondernemers is al het gedoneerde geld ook nog eens een impuls voor de lokale economie. Alleen samen helpen we Haarlem de crisis door. Voor ondernemers zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Eén doneeractie; twee goede doelen!

Ondernemers voor ondernemers

Heeft u een bedrijf dat nu en de afgelopen weken tijdens de coronacrisis voor extra uitdagingen kwam te staan? Of gaan de werkzaamheden gewoon door onder bijzondere omstandigheden? Wilt u uw medewerkers juist nu met een mooi Haarlems cadeau voor hun inzet bedanken?  Of draagt u als ondernemer onze actie gewoon een warm hart toe? Dan kunt u Heel Haarlem Helpt op een speciale wijze ondersteunen. Mogelijk wilt u voor uw personeel iets speciaals doen in deze bizarre of moeilijke tijd en hen ook verrassen met een Gouden Hart Biljet van € 40. Als dank voor hun inzet.

Met het kopen van de biljetten voor werknemers steunt u collega-ondernemers, die het nu extra moeilijk hebben. Om ook de zorgverleners te blijven steunen vragen wij voor elk Gouden Hart Biljet minimaal € 60. Naast uw eigen medewerker steunt u dus ook de zorgverleners voor minimaal €20.

De Belastingdienst heeft de werkkostenregeling voor dit jaar verruimd. Op de website van de Belastingdienst staat: ‘dat biedt u, als u daarvoor de financiële ruimte hebt, de mogelijkheid om uw werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld met een bloemetje of een cadeaubon. En dat kan tegelijk sectoren helpen die getroffen zijn door de crisis.

Deze actie is mogelijk vanaf 10 Gouden Hart Biljetten. Heeft u interesse? Lees de voorwaarden en vul het aanvraagformulier in. Indien u meer dan 100 Gouden Hart Biljetten wenst stuur dan een e-mail naar ondernemers@heelhaarlemhelpt.nl.

Bestel nu!

Deelnemende ondernemers

Haarlemse ondernemers die meedoen aan de Gouden Hart Actie. Zij accepteren het Gouden Hart Biljet tot 1 december 2020.
Klik op een categorie.

Bekijk de deelnemers in de categorie beautyBekijk de deelnemers in de categorie beauty
Bekijk de deelnemers in de categorie wonenBekijk de deelnemers in de categorie wonen

 

Deelnemende ondernemers in de categorie Vrije tijd

Bedrijf/websiteAdres
Schröder DanscentrumRaamsingel 16
De KaartenmakersWateringweg 50
Stripboekenwinkel Jopo de PojoKleine Houtstraat 8
Meneer PaprikaKoningstraat 19-21
TEA MY DEARKleine Houtstraat 16
BijnagratismarktZijlstraat 13 Haarlem
RijwieltrustZijlstraat 13 Haarlem
Game timegen cronjestraat 47-51
Jan Monnikendam vofGedempte Raamgracht 7
Mobile4YouGeneraal Cronjestraat 110
MooizooiTerschellingpad 2
KrokodilGed oude gracht 84
Liquid Gold speciaalslijterijKoningstraat 33
RunX HaarlemKruisstraat
Service SlijtersPr. Beatrixplein 29
Happy Crafts HaarlemSchagchelstraat 39zw
Voilà WalhallaPeuzelaarsteeg 18
Antiquariaat HovinghKleine Houtstraat 50 zw
Bijbel-InGasthuisvest 17a
De WaterkoetsHeussensstraat, 110