Haarlemse
ondernemers
Deze ondernemers
accepteren de biljetten

De verregaande maatregelen hebben ook voor Haarlem grote economische gevolgen. Dat geldt ook zeker voor kleine Haarlemse ondernemers. Daar waar Haarlem sterk in is; de leuke kleine winkels, de bijzondere boetiekjes, de gemoedelijke koffiezaakjes, gezellige kapsalons en beautysalons en een bruisende horeca, wordt hard getroffen.

De kleine Haarlemse ondernemers die door (deels) het sluiten van hun zaken hun omzet zwaar zien afnemen kunnen zich aanmelden voor de Gouden Hart Actie. Door het besteden van de Gouden Hart Biljetten bij deze Haarlemse ondernemers is al het gedoneerde geld ook nog eens een impuls voor de lokale economie. Alleen samen helpen we Haarlem de crisis door. Voor ondernemers zijn geen kosten verbonden aan deelname.

Eén doneeractie; twee goede doelen!

Nieuwe inleverdata Gouden Hart Biljetten

Er zijn nieuwe inleverdata vastgesteld voor het inwisselen van de Gouden Hart Biljetten bij Van Berkel Accountants. Deze zijn vastgesteld op 30 november 2020, 21 december 2020, 25 januari 2021, 22 februari 2021 en 5 april 2021. Tijden van 07.30 uur tot 12.00 uur bij Van Berkel Accountants gevestigd aan de Berkenrodestraat 7, 2012 LA in Haarlem. Vanwege de coronamaatregelen wordt bezoek aan het kantoor beperkt. U kunt uw formulier en biljetten in een gesloten envelop afgeven. Maak een foto van het aantal biljetten en stuur die van tevoren door naar frank@vanberkelaccountants.nl.

Ondernemers voor ondernemers

Heeft u een bedrijf dat nu en de afgelopen weken tijdens de coronacrisis voor extra uitdagingen kwam te staan? Of gaan de werkzaamheden gewoon door onder bijzondere omstandigheden? Wilt u uw medewerkers juist nu met een mooi Haarlems cadeau voor hun inzet bedanken?  Of draagt u als ondernemer onze actie gewoon een warm hart toe? Dan kunt u Heel Haarlem Helpt op een speciale wijze ondersteunen. Mogelijk wilt u voor uw personeel iets speciaals doen in deze bizarre of moeilijke tijd en hen ook verrassen met een Gouden Hart Biljet van € 40. Als dank voor hun inzet.

Met het kopen van de biljetten voor werknemers steunt u collega-ondernemers, die het nu extra moeilijk hebben. Om ook de zorgverleners te blijven steunen vragen wij voor elk Gouden Hart Biljet minimaal € 60. Naast uw eigen medewerker steunt u dus ook de zorgverleners voor minimaal €20.

De Belastingdienst heeft de werkkostenregeling voor dit jaar verruimd. Op de website van de Belastingdienst staat: ‘dat biedt u, als u daarvoor de financiële ruimte hebt, de mogelijkheid om uw werknemers in deze moeilijke tijd extra tegemoet te komen, bijvoorbeeld met een bloemetje of een cadeaubon. En dat kan tegelijk sectoren helpen die getroffen zijn door de crisis.

Deze actie is mogelijk vanaf 10 Gouden Hart Biljetten. Heeft u interesse? Lees de voorwaarden en vul het aanvraagformulier in. Indien u meer dan 100 Gouden Hart Biljetten wenst stuur dan een e-mail naar ondernemers@heelhaarlemhelpt.nl.

Bestel nu!

Deelnemende ondernemers

Haarlemse ondernemers die meedoen aan de Gouden Hart Actie. Zij accepteren het Gouden Hart Biljet tot 1 april 2021.
Klik op een categorie.

Bekijk de deelnemers in de categorie beautyBekijk de deelnemers in de categorie beauty
Bekijk de deelnemers in de categorie wonenBekijk de deelnemers in de categorie wonen

 

Deelnemende ondernemers in de categorie Mode

Bedrijf/websiteAdres
Vastenhoven ModeOstadestraat 2-6
SportnstylesGed. Oude Gracht 88
Polka DotKleine Houtstraat 11
Trendrecipe Grand BoutiqueKoningstraat 22
PucTuchthuisstraat 14
Never grow up kids & babyshopKleine houtstraat 6
Marijke Mul | Sieraad Laten MakenGierstraat 67
BojanglesKleine Houtstraat 47
Number NineKleine Houtstraat 9
Number NineKruisstraat 34-36
De Witte LotusGierstraat 68
Pep en LilyGrote Houtstraat 2a
Revert 95Kleine Houtstraat 30
ColomboGrote Houtstraat 26
Arborator Denim CompanyKleine Houtstraat 11A
Hammer-Fest gemstone boutiquePaarlaarsteeg 3
Labels by DaaneGrote Houtstraat 147a
SadezaKleine houtstraat 56
CinQLepelstraat 5
Bij Saar ThuisZijlstraat 88
SedottoSchagchelstraat 17
Diva ModeGeneraal Cronjéstraat 143
Amigos ModeSchagchelstraat 2
Callysta JewelryKleine Houtstraat 26
Room42 baby&kadoGrote Houtstraat 94
Tofff!Santpoorterstraat 70 zwart
Schagchelstraat 38
Diforza Tassen en ReisbagageAnegang 25 A